Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve koca odalara girişlerde bulunanlar kadar daha geniş açıklıkları kapatmak bağırsakin kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, elan geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer yağdırmak üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan örgülabilir. Umumiyetle 30 ila 120 zaman beyninde mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın pıtrakı hızlıya kapanmasını sağlamaktır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu yapının bâtınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Feza Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Mafevkda makam alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Vadiında kompetan ve sertifikalı orijinçılarımızın yardımları ile her projeye akla yatkın yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page